Loading...

Agrarisch loonwerk & mest intermediair

Loon- en grondverzetbedrijf van Hal is breed inzetbaar en stabiel op elk terrein. Ons uitgebreide en moderne machinepark is geschikt voor zowel werkzaamheden in de veehouderij als akkerbouw. Met deskundig advies en voorlichting bieden wij altijd een oplossing. U kunt bij ons onder andere terecht voor grondbewerking, zaaien, oogsten, bemesten, mestafzet, gewasverzorging en kavelverbetering.

 

Grondverzet

Loon- en grondverzetbedrijf van Hal is breed inzetbaar en stabiel op elk terrein. U kunt bij ons terecht voor het huren van een machine met machinist tot het uitbesteden van een compleet project. We beschikken over een uitgebreid machinepark met diverse grondverzetmachines, zoals rupskranen, mobiele kranen, midi/mini kranen, shovels en dumpers. De machines kunnen worden uitgerust met diverse hulpstukken. Wij denken graag met u mee over een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden.

Loon- en Grondverzetbedrijf Van Hal

Sinds 1952 is Loon- en grondverzetbedrijf van Hal werkzaam in de Achterhoek. De eerste werkzaamheden bestonden uit graandorsen en gewasbescherming uitgevoerd door de familie van Hal. In de loop van de jaren werden de activiteiten uitgebreid in zowel de agrarische sector als het grondverzet. Vandaag de dag bestaat het team uit zo’n 20 medewerkers, in het seizoen aangevuld met losse krachten. De huidige directie wordt gevormd door Erik en Gerlien Morssink.

Wij zijn als familiebedrijf gericht op continuïteit, een betrouwbare en stabiele partner. Uw werk is bij ons in goede handen! We beschikken over een modern machinepark en vakkundige chauffeurs en machinisten waardoor we kwaliteit kunnen waarborgen. Met korte lijntjes en rechtdoorzee communicatie zijn wij in staat om snel te schakelen als de omstandigheden wijzigen. Wij denken met u mee en zoeken altijd een oplossing.

Al onze werkzaamheden worden met zorg uitgevoerd, kwaliteit en duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel. Wij zijn VCA*, GMP B3, GMP B5, VKL-G en Secure Feed gecertificeerd.

Actueel

Loon- en grondverzetbedrijf van Hal Voorst
Loon- en grondverzetbedrijf van Hal Voorst23 september 2023
Week 38...... Mais, gras, grond en daar is hij de Fendt 936 😃.
Loon- en grondverzetbedrijf van Hal Voorst
Loon- en grondverzetbedrijf van Hal Voorst16 september 2023
Week 37, de maisoogst is los, grasoogst loopt door...... d'r an 💪😀.
Loon- en grondverzetbedrijf van Hal Voorst
Loon- en grondverzetbedrijf van Hal Voorst9 september 2023
Week 40... zomerse temperaturen 😎. Beelden van de diverse werkzaamheden deze week.