Agrarisch loonwerk

Loon- en grondverzetbedrijf van Hal is breed inzetbaar en stabiel op elk terrein. Ons uitgebreide en moderne machinepark is geschikt voor zowel werkzaamheden in de veehouderij als akkerbouw. Met deskundig advies en voorlichting bieden wij altijd een oplossing.

Bemesten

Het op maat bemesten van uw gras- en bouw- en graanland is bij ons in goede handen. Ons bemestingsprogramma bestaat uit machines die zich kenmerken door lage bodemdruk en hoge capaciteit.

Grondbewerking

Grondbewerking is een breed begrip. Of het nu gaat om het winter-klaar-maken van de gronden of om een juiste zaaibedbereiding in het voorjaar. Wij kunnen voor u alle grondbewerkingen verzorgen, zoals ploegen, frezen, zaaibedbereiding, schijveneggen, kopeggen, egaliseren etc.

Zaaien en poten

De zaaiwerkzaamheden worden met geavanceerde machines en door ervaren vakmensen uitgevoerd. Wilt u advies inzake gewassen, rassenkeuze, dan kunt u bij ons terecht.

Gewasverzorging

Wij voeren alle mogelijke gewasverzorginswerkzaamheden uit, zoals spuiten, wiedegge en schoffelen. Spuitwerkzaamheden worden uitgevoerd met een Agrifac Condor. Specifieke kenmerken van deze machine zijn een hoge bodemvrijheid, 33 meter spuitboom met ringleiding, GPS aansturing en grote banden met luchtdrukwisselsysteem.

Oogsten

Loon- en grondvezetbedrijf van Hal kan uw gras, graan, mais, aardappelen, bieten, koolzaad etc. voor u oogsten. In het gras kunnen wij de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren: maaien, harken, hakselen, oprapen en persen.